Свържете се с нас
088 799 9759

Wooden Magic- Сетове за катерене с триъгълник на Пиклер, катерушки и дървени играчки

За нас

Добре дошли в света на Wooden Magic– работилница за детско щастие.

Ние създаваме първокачествени, ръчно изработени и устойчиви активни сетове за катерене. С над 10 години опит в дървообработването, смеем да твърдим, че създаваме първокачествени дървени играчки, които удовлетворят детската енергия, развиват моториката и осигуряват безопасна игра. В нашата ценностна система безопасността и качеството са на първо място, затова продуктите ни минават както през тестовете на нашите собствени деца, така и през изпитвания в сетртифицирани лаборатории. Нашите партньори за оценка на качеството са изпитвателен център  “Алми Тест” и нотифициран орган за оценка на съответствието “Булгарконтрола АД”. 

с малки стъпки до големите мечти

продукти

Wooden Magic предлага дървени играчки базирани на метода на Монтесори и Валдорф – образователни подходи, които окуражават децата да бъдат активната страна, да взимат решения и да учат за околния цвят посредством игра.

Нашите играчки развиват фината и грубата моторика, въображението, когнитивните умения, подобряват баланса, координацията, стойката и развиват мускулатурата на детето.

Best - seller ни и любимец на всички малчугани е Модифициращ се Пиклер триъгълник с рампа и арка. Триъгълникът на Пиклер притежава сертификат за ЕО изследване на типа и е произведен в съотвествие с хармонизирани стандарти БДС EN 71-1, EN 71-3, EN 71-8. При нас ще откриете още куп активни игри като - детска дървена катерушка, люлка/рокер, помощна кула и трансформираща се Монтесори къща.

С оглед на желанието ни да предлагаме максимално голямо разнообразие, за вас подбрахме интерактивни дървени играчки на водещи световни производители като New Classic Toys, Lelin Toys, Tooky Toy, Viga Toys и др. Продуктите ни обхващат нуждите за пълноценно детско развитие като при нас ще откриете детски дървени кухни, проходилки/уокъри, образователни играчки, дървени пъзели, кубове и сортери и други.

материали

Всяка дървена играчка е напрaвена от висококачествен брезов материал, сертифициран с "FSC" сертификат. За обработка на дървото, използваме 100% екологични материали, напълно безопасни за вас и вашето дете. За лакиране използваме ленено масло, което съхранява и предпазва дървото във времето.

Всички продукти са в съответствие с хармонизирани стандарти EN71: 1, 2, 3, 8 публикувани в Официален вестник на Европейския Съюз (Директива 2009/48/ЕО относно безопасността на детските играчки).

производствена база

Производствената ни база се намира в град Плевен, България, където малък екип проектира, произвежда, тества и продава.

Производството и офиса ни се намират на няколко крачки разстояние, което позволява пряк контрол върху всеки етап от производството.

екипът

Майсторът- Любо

...също така, познат като "тате". На снимката е в нашата работилница в Плевен. От 2010 година се занимаваме с дървопреработване в други сфери и от 1 година създадохме новия ни бранд Wooden Magic, под който ще продължим да създаваме интересни и практични конструкции за катерене. Обичаме дървото и смятаме, че предмети, произведени от него, много по-добре хармонират с дома, отколкото други изкуствени материали като пластмасата. Обичаме естетиката и минимализма и се стремим да предадем това в нашите дизайни.

Сестрите- Ема и Ния

Еми и Ния, две сестри, които неочаквано добре работят заедно. Като дъщери на баща си, от малки сме научени да обичаме ПРОЦЕСЪТ- Обичаме да разработваме продукти от идеята до дизайна и да търсим все по-мултифункционални и практични решения за нашите катерушки.

Ние сме тези, с които вие, нашите клиенти, разговаряте дигитално или на живо. За нас най- важен е близкият контакт с родителите и децата и обратната връзка, която получаваме. Това ни помага постоянно да подобряваме продуктите и ни дава посока за нови съзидания.

Нашата мисия е да направим един безкраен детски свят на забавление, който не свършва само с площадката за игра в парка, защото самата площадка може да се побере в детската стая🤸‍♀️

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки